Toto

Influencers Hong Kong Dicekel kanggo mromosiaken Gambling situs web

Seven influencer Hong Kong wis dicekel polisi lan ngadhepi nganti pitung taun ing pakunjaran amarga promosi situs gambling online.

Influencer Bisa Digawe dening Organisasi Kriminal sing padha
South China Morning Post kacarita sing polisi Hong Kong wis dipenjara pitu Hk Prize wanita amarga padha seng di tuduh saka iklan gambling situs web ing saluran media sosial.

Ing antarane yaiku aktris Hong Kong sing misuwur, Bui Yee-lam alias Chantale Belle, 28 taun, sing duwe luwih saka 220,000 pengikut ing Instagram.

Siji saka enem wanita liyane wis ngaku dadi ahli kecantikan, lima liyane nganggur. Kabeh mau duwe antarane puluhan ewu nganti 100.000 pengikut ing profil media sosial.

Miturut laporan polisi, pitu wanita kasebut ditahan amarga dicurigai ngiklanake situs web judi sing nampa taruhan olahraga ing Piala Dunia FIFA 2022.

Polisi Hong Kong nyerbu omah-omah influencer lan ngrampas macem-macem piranti elektronik kayata ponsel lan tablet lan rokok elektronik.

Polisi Hong Kong negesake manawa dheweke ngrusak judi ilegal ing wilayah administratif khusus China amarga kegiatan kasebut saya tambah akeh babagan Piala Donya FIFA 2022, sing diwiwiti ing Qatar tanggal 21 November.

Wanita sing Ditangkep Bisa Dipenjara nganti pitung taun
Miturut panemune sajrone investigasi, wanita pitu sing dicekel ora kenal. Polisi curiga, Nanging, sing organisasi pidana operasi situs gambling ilegal wis Pragmatic Play ngubungi wong-wong mau kabeh karo nawakake dhuwit ing ijol-ijolan kanggo posting bab produk gambling ing media sosial.

Pengaruh kasebut didakwa ngirimake carane nggawe taruhan ing situs web ing crita ing Instagram, ing antarane saluran liyane, amarga kiriman kasebut kadaluwarsa lan ilang sajrone 24 jam. Polisi nglaporake manawa sawetara uga nuduhake tautan menyang situs web, sing ora mung menehi taruhan olahraga nanging game liyane kayata game casino, taruhan balap jaran, lan uga baccarat.

Ana alasan kanggo percaya manawa para influencer nampa sawetara ewu dolar Hong Kong saben kiriman nanging bisa uga entuk persentase taruhan sing bisa Togel SDY ditarik liwat kiriman media sosial. Iki bisa uga ateges sawetara wong wis entuk kira-kira HKD 100,000 ($12,820) saben wulan.

Wanita pitu kasebut wis dibebasake kanthi jaminan nanging isih diselidiki lan bisa dipenjara nganti pitung taun amarga promosi gambling ilegal. Gambling ing situs ilegal, ing tangan liyane, bisa menehi nganti sangang sasi ing pakunjaran. promosi Gambling uga tundhuk denda nganti HKD 5 mayuta-yuta ($ 640.000), nalika gambling ilegal bisa nggawa pa HKD 30.000 ($ 3.845).